Ads Board - Free Advertising and Marketing

Full Version: buddha to buddha-Highlight the noble and elegant
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

buddha to buddha armband Verkooppunten Online, gehele collectie van traditional Armbanden types en 2012 New Arrivals, Buddha to Buddha staat voor tijdloze sieraden die met de hand gemaakt. Armbanden, hangers, ringen en hangers gemaakt van 925 zilver. Wij zijn officieel vendor van buddha to buddha armband, In 1997, op het strand in Goa, indian Batul Loomans tekende een armband op een vel papier. Hij wilde een armband die je je zou voelen design. Een armband die moesten worden solide en sterk, een waarvan je je bewust bent dat je draagt. Slechts een paar dagen after ontmoette hij een goudsmid die gespecialiseerd is in zilveren sieraden.

Binnenkort de eerste versie van zijn ontwerp een reality.Batul keerde terug naar Amsterdam, buddha to buddha online bracelet presenteren in een van Nederlands meest prestigieuze winkels in de PC Hooftstraat in Amsterdam. De unieke en gewaagde idee was om kleding en sieraden te combineren in een winkel. Dit bleek meteen een groot succes: "Ik weet niet wat er gebeurt, maar iedereen wil je armband, moeten we meer." Het publiek was spontaan voor de armband, de slanke en krachtige vorm, en het verhaal achter deze armband.

buddha to buddha armbanden is uitgegroeid tot een van de beroemdste Nederlandse sieraden merken. De krachtige vormen en grote opzichtige sieraden zijn nog steeds de concentrate van de collectie. In 2006, buddha to buddha verkooppunten in Parijs beloond voor het feit dat de meest inspirerende sieraden collectie.